2019
Reatule de Nadal 2019
Aquest any el Retaule de la Coral contarà amb la col.laboració de la pianista habitual de la coral, Nora Girbau, el saxofonista Joan Aleix Herraiz i la participació especial del violoncelista Gerard Girbau. El concert serà a l’església de Sant Menna el divendres dia 20 de desembre a ñes 20.15
Aquest Retaule de 2019 serà un concert molt especial per a la coral per un doble motiu. Per una banda, des d’aquest mes d’octubre la Coral IES, que va nàixer com a projecte musical de l’institut, passa a formar part del CORO de Sentmenat com una secció coral juvenil. Avui precisament és el primer concert que fa ja com a part del CORO i amb el petit canvi de nom.
Però per altra banda, fa ara 10 anys, un 18 de desembre de 2009, la coral va fer en aquesta església de Sant Menna el primer Retaule de Nadal. Des d’aleshores i de manera continuada ha cantat aquest Retaule, en aquesta mateixa església i sempre el divendres anterior a la nit de nadal. El que ara fa 10 anys era un simple concert d’una coral d’institut, a hores d’ara s’ha convertit en una tradició dins de la vila de Sentmenat que ve a anunciar el començament de les festes de nadal i que cada any porta més públic a l’església.
En aquests 10 anys de Retaules de Nadal i 13 anys d’història de la coral, podem dir que la Coral IES s’ha convertit en una formació plenament consolidada dins del panorama coral de Catalunya i que amb aquesta fusió amb el CORO servirà per seguir creixent.
La Coral passarà a formar part de “El CORO”.
A partir d’octubre de 2019 la Coral passarà a estar vinculada i gestionada per “El CORO”. Serà una activitat més de la societat. A més la coral canviarà de nom i passarà a denominar-se Coral IES del Coro de Sentmenat. També a partir d’octubre els assajos deixaran de ser a l’institut per ser a la sala de música també de “El CORO”.
Viatge a L’Eliana (València)
El cap de setmana del 28 i 29 de setembrle la coral viatgarà a l’ELiana (València), a fer un concert amb la coral de l’Escola Coral de l’Eliana.
Concert de final de curs.
El 14 de juny la coral farà el concert de final de curs als jardins de Cal Milionari a les 20.00. La coral cantarà amb l’acompanyament al piano de Nora Girbau.
Us esperem.
Concert de primavera
El proper 12 de maig a les 12.00, als jardins de Cal Milionari, la coral farà un concert amb la Coral Vine de Terrassa, dirigits per Jaume Salas. Cada coral cantarà 5-6 peces, i després cantaran totes dues corals un parell de cançons. El concert contarà amb l’acompanyament al piano de Nora Girbau, la pianista habitual de la coral.
2018
Concerts de nadal 2018
Aquest mes de desembre la coral farà 5 concerts i petites actuacions de nadal, quatre a Sentmenat i un a Barcelona:
- Concert a Barcelona el 13 desembre a les 18.00 al Museu de Marès dins del cicle de Nadales de l’associació de Pessebristes de Barcelona.
- Cantada de Nadales el dilluns 17 de desembre a les 11.15 a l’escola Can Sorts de Sentmenat per als de 5è i 6è.
- Cantada de Nadales el dimarts 18 de desembre a les 11.00 per als més menuts de Sentmenat a l’escola bressol Sentmenuts.
- Concert a la sala de plens de l’Ajuntament de Sentmenat el dimecres dia 19 a les 11.15
- Retaule de Nadal a l’església de Sant Menna el 21 de desembre a les 20.15
Retaule de nadal
El proper divendres 21 de desembre a les 20.15 la coral farà el seu 10é Retaule de Nadal a l’església de Sant Menna. Serà un Retaule molt especial que com ja és habitual contarà amb la col·laboració al piano de Nora Girbau, al saxo Joan Aleix Herrainz i aquest any amb la violoncelista Sentmenatenca Marta Roig.
Concert de final de curs el 15 de juny.
El proper divendres dia 15 a les 20.15 a Cal Milionari de Sentmenat, la coral farà el Concert de final de curs 2017-2018. El concert estarà acompanyat per la pianista habitual de la coral en els últims anys, Nora Girbau i estarà sota la direcció de Sergi Edo. El concert contarà amb cançons africanes, americanes, una romanesa i música més pop.
Amb aquest concert la coral farà la cloenda d’aquest llarg i intens curs que ha començat amb els últims actes del 10è aniversari amb un concert a la ciutat de Saragossa a novembre i el Retaule de nadal al desembre.
Colònies el 5 i 6 de maig del SCIC
La coral marxarà a una trobada organitzada per la federació SCIC a una casa de colònies a Talamanca juntament amb la Coral de Sant Vicenç de Castellet. Més informació.
Intercanvi amb la Coral Locus Amoenus de Saragossa el proper 14 i 15 d’abril.
El proper cap de setmana del 14 i 15 d’abril, la coral Locus Amoenus de Saragossasa, vindrà a Sentmenat a passar el cap de setmana amb la coral i tornar-nos la visita que li vam fer el novembre passat. El diumenge dia 15 a les 12.30, als jardins de Cal Milionari, farem un concert totes dues corals.
2017
Viatge a Saragossa el 4 i 5 de novembre
El cap de sermana del 4 i 5 de novembre la coral marxa de viatge a Saragossa, convidada per la secció juvenil de la Coral Locus Amoenus. Totes dues corals faran un concert conjuntamt el diumenge dia 5 de novembre a les 12.30 a l’església de l’Hospital general al Carrer Ramon y Cajal n.58.
CANVI en l’hora de sortida: La sortida estarà prevista dissabte dia 4 de novembre a les 7.00 del pàrquin de l’institut (enlloc de les 7.30). Els coralistes teniu tota la informació d’aquest viatge a documents.
Proves per entrar en la coral i inici dels assajos el 27 de setembre.
Durant el setembre es van fer proves per a noves incorporacions a la coral. En total van estar 20 nous cantaires d’entre 11 i 13 anys. Si hi ha algun interesat en fer le proves, cal possar-se en contacte amb nosaltres.
El dia 27 de setembre comencen els assajos.
Canvi de data del concert de Saragossa
El viatge previst per al 7 i 8 d’octubre a Saragossa, s’ha canviat de dia al 4 i 5 de novembre. La coral farà aquests dies un intercanvi i un concert amb la secció juvenil de la Coral Locus Amoenus de Saragossa. Els coralistes, a documents trobareu més informació.
Concert 10 aniversari
El proper dia 16 de juny a les 20.15 la coral cantarà a Cal Milionari el concert de 10 aniversari. En aquest concert contarem amb la col·laboració especial de la Marta Ruiz al piano, que va ajudar en la formació de la coral als seus inicis. Està previst acabar el concert amb dues cançons on participaran totes aquelles que han sigut membres de la coral.
REFLEXIONS DE 10 ANYS DE CORAL IES SENTMENT
Fa 10 anys que vaig començar amb la Marta Ruiz a rodar això de la coral amb l’ objectiu de que els alumnes de l’Institut cantaren, la qual cosa podia semblar una bogeria. Quan la Susanna Sigiran, la directora de l’Institut, em va proposar muntar una coral, el primer que em va vindre al cap fou un mar de dubtes: què cantin els adolescents de Sentmenat?… però si Sentmenat no té cap tradició musical i menys amb adolescents. Aquí a Sentmenat es practiquen esports que jo no sabia que existien, Hoquei amb patins…, però cantar? qui canta a Sentmenat?
Ara fem 10 anys com a coral i som una associació vinculada a l’institut però completament independent, i és possible que a ningú se li escape que a Sentmenat existeix una coral plenament consolidada amb uns 25 adolescents de l’institut i de l’escola Can Sorts, que han triat venir a assajar i cantar dos cops per setmana enlloc d’estar al carrer o a casa jugant a la play station. Per aquest motiu tots els cantaires que canten o han cantat en la coral conten amb la meua admiració i el meu respecte, sobre tot perquè han escollit fer i crear música, i expressar les seues emocions i sentiments amb les seues veus, unes emocions i sentiments que en l’adolescència es viuen molt intensament.
D’aquests 10 anys de coral hi ha alguns concerts que guarde a la memòria. El concert al Palau de la música de València en setembre de 2016 el recorde amb molta intensitat i sobre tot els nervis que teníem tots i totes perquè cantàvem durant 30 minuts nosaltres sols davant de 800 persones. Recorde sobre tot l’aplaudment espontani del públic en la última canço, “Isabel”, i els 5 minuts d’apludiments. El concert a Llíria en maig de 2010 també va ser un concert molt especial, doncs cantàvem a Llíria, la ciutat de la música, 20 minuts sols, i després juntament amb l’orquestra de la Unió musical de Llíria estrenàvem una cantata sota la direcció d’Hilari Garcia, un dels director valencians de més prestigi nacional. Els Retaules de Nadal han sigut concerts molt entranyables, que la coral sempre ha fet amb molta il·lusió i molts nervis. Especials recorde dos, el darrer Retaule de 2016 on la coral i jo vam connectar d’una manera molt intensa especialment en una cançó de Britten “A new year carol” on vaig sentir unes emocions que feia temps que la música no em donava, sens dubte un Retaule molt especial. El Retaule de 2013, amb l’orquestra Felip Pedrell de Barcelona, va suposar un repte molt complicat, cantar tot una segona part del concert amb orquestra i peces de gran dificultat, i sota la batuta de la Isabel Vila. Va ser especial aquest Retaule sobre tot perquè era la primera vegada que escoltava a la coral des del públic, i va ser molt emocionant. Segur que em deixo molt altres concerts molt especials com els de Borriana al juny de 2013 i 2015, o el de La Faràndula de Sabadell en setembre de 2009, però aquests per algun motiu estan guardats en la meua memòria.
En aquests 10 anys he aprés a estimar a les nenes, i algun nen, de la coral. I és que passem moltes hores del seu temps lliure junts amb assajos, concerts, viatges, colònies, intercanvis amb altres corals… però sobre tot les estime perquè compartim l’experiència musical, una experiència que en els concerts és molt intensa, intensíssima perquè es crea entre nosaltres una connexió única quan amb les melodies treuen les seues emocions, sentiments, sensacions i nervis, i en aquell moment que dura la cançó no existeix una altra cosa que la música. És impossible no sentir res per elles en aquells moments i pensar quina sort que tinc de poder dirigir-les en aquesta coral.
Un conegut diari de tirada nacional presentava fa uns anys el següent el titular d’una notícia científica: “El cor de les persones que canten en una coral batega a l’uníson i les seves emocions es sintonitzen”. Suposse que per això totes elles ocupen un lloc molt especial en el meu cor, i res em fa més il·lusió en el dia d’avui que participen algunes antigues cantaires cantant de nou amb la coral algunes de les cançons més emblemàtiques, i qui sap si podem bategar els cors novament a l’uníson i sintonitzar les emocions.
Sabadell a 10 de juny de 2017.
Sergi Edo Tatay.
La Coral IES Sentmenat ha participat en el 50 aniversari del SCIC
El passat diumenge dia 21 de maig, la Coral IES Sentmenat, que aquest fa 10 anys, va participar en els actes de commemoració del 50 aniversari del SCIC, Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, del qual és membre, al Palau Sant Jordi davant de més de 5000 persones de públic que va gaudir durant l’hora i mitja d’espectacle, i que amb els seus aplaudiments va reconèixer la feina feta durant 8 mesos per les corals que allà es van trobar.
En aquest acte, on es van trobar prop de 2000 cantaires de corals infantils i juvenils de Catalunya, i algunes de València i Mallorca, la Coral IES Sentmenat va participar en les dues cantates que es van fer, “L’enfilall” i “… i no em venien a buscar!”, dirigides respectivament per dues de les millors batutes del mon coral català: Josep Vila i Casañas, i Pep Prats.
El concert es va iniciar amb la cantata “L’enfilall” composada pel propi director Josep Vila i Casañas, i que, en paraules del mestre, feia un recorregut pels moments més brillants i emotius dels primers 50 anys d’història del SCIC, era un recopilació de diferents fragments de les cantates enfilades i arrengades magistralment. Ve ser dirigida per ell mateix de manera perfecta, amb l’acompanyament al piano de Paul Perera, i va saber treure màxim rendiment a les 2000 veus blanques que és van concentrar al Palau Sant Jordi, amb moments molt emocionants com els dos quòdlibets del final de la cantata.
A continuació la sorpresa de la petita intervenció només a la guitarra de Natxo Terrés, cantant de Gossos, amb la cançó “Corren”, juntament amb els 2000 cantaires que acompanyaven amb percussió corporal i els cors a les tornades de la cançó, i la col·laboració del propi públic que en peu complementava de la mateixa manera la percussió corporal dels cantaires, va ser emocionant i visualment impactant veure públic i cantaires absolutament coordinats.
Per acabar, la cantata per a dos actors-cantants, cors infantils i Big Band “… i no em venien a buscar” amb lletra i música de Joan Vives, i textos de Piti Español. Cantata dirigida de manera impecable pel Josep Prats, la Big Band Jazz del Maresme, i els actors Neus Pàmies i Jordi Banacolocha. Cantata divertida i amb molta marxa, que els 2000 nens i nenes cantaires que allà es van trobar s’ho van passar d’allò més bé muntant-la i cantant-la al Palau.
Vespre màgic, on el resultat de més de 8 mesos de treball i un cap de setmana intensiu d’assajos, va donar uns resultats excepcionals.
Amb aquest acte la coral IES Sentmenat ha iniciat els diferents actes de celebració del 10 aniversari, que continuaran en el concert d’aniversari que el proper 16 de juny a les 20.15 farà als jardins de Cal Milionari, on al final del concert cantaran moltes de les excantaires que han passat per la coral al llarg d’aquests 10 anys.
Cantata 50 aniversari del SCIC el 21 de maig
Enguany en el nostre 10 aniversari, la coral participarà en el 50aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, SCIC, del qual sóm membres. Per aquest 50 aniversari, el SCIC cantarà al Palau Sant Jordi amb totes les corals de la federació , entre les quals estarà la nostra coral, uns 2000 cantaires, dues cantates: “L’Enfilall”, una recopilació de les cantates fetes altres anys pel SCIC i elaborat per Jose Vila i Casañas, i l’estrena de la cantata “… i no em venien a buscar” de Joan Vives amb lletra de Piti Español. A més les cantates estaran dirigides pel mateix Joep Vila la primera i Josep Prats la segona. Promet ser un concert emocionant, espectacular, i la coral està fent els assajos amb moltes ganes.
2016
Crònica del Retaule
El divendres 23 de desembre la coral va cantar acompanyada per la pianista Nora Girbau i el saxofonista Joan Aleix Herrainz a l’església de Sant Menna. Sota la direcció de Sergi Edo, la coral va cantar segurament un dels Retaules de Nadal que es recordaran per molts anys,
Com cada any, des de 2009, la vespra de nadal, la coral canta el Retaule de Nadal. Aquest any amb nadales i cançons de nadal populars sobre tot catalanes, però també amb especial atenció amb nadales de compositors del s. XX especialment Rutter i Britten.
El concert va arrancar de manera sorprenent amb Sant nit, iniciant la música el piano i el saxo, i el cor apareixia des del públic i es col·locava poc a poc al seu lloc. Continuava amb El noi de la mare, nadala delicada, que va connectar amb el públic quan en la intervenció de les solistes Andrea de la Fuente i Alba Sánchez es podia sentir el silenci.
Després d’Away in a Manger a capella, on la coral es va accelerar una mica, cantà magníficament Joia en el mon de Lowel Mason, amb un encertat arranjament del seu director Sergi Edo.
A continuació venia una de les parts més complicades on a capella, la coral es va enfrontar magistralment amb La nit de nadal, El dimoni escuat, El cant dels ocells amb la solista Queralt Uceda peça que va entusiasmar al públic que va regalar un generós aplaudiment. Las Barbas de San José es va reservar només per a un petit grup de cambra de 4 cantaires donant com a resultat una interpretació dolça i tendra.
El final es va reservar per a les peces més complexes. Si hi ha una cançó que cal destacar de tot el Retaule aquesta va ser A new year Carol de Britten., magistralment interpretada dos vegades (la segona com a bis), on el director va saber trobar el fraseig, i treure uns pianos a la coral que van arribar al públic. També van agradar al públic les de J. Rutter: Angel’s carol i For the Beauty of the earth amb Andrea de La Fuente de solista.
Amb Last Christmas i els posteriors bisos A New year Carol, i Santa Nit cantada des del públic, va acabar un Retaule inoblidable.
Bon Nadal
Retaule de Nadal 2016
Divendres 23 de desembre, 20.15
El proper divendres dia 23, a les 20.15 del vespre, la coral farà el seu tradicional Retaule de nadal a l’església de Sant Menna. Sota a direcció de Sergi Edo, la coral contarà amb la col·laboració del saxofonista Joan Aleix Herranz, i la pianista Nora Girbau. El Retaule d’enguany estarà format per nadales tradicionals catalanes, i angleses, així com cançons de nadal i religioses de compositors anglesos com Benjamin Britten, John Rutter.
A més del concert de l’església la coral farà algunes de les nadales a l’escola Can Sorts el dia 19, l’escola bressol Sentmenuts el dia 20 i a la sala de plens de l’ajuntament el dia 21, tots ells a les 11.15.
Concert al Palau de la Música
Una actuació per a la història
El passat 25 de setembre a les 11.30 al Palau de la Música de València, la coral va actuar en solitari durant 25 minuts acompanyada de la pianista Nora Girbau i sota la direcció del seu director el mestre Sergi Edo Tatay, participant en un concert benèfic. En aquest concert va participar també L’Orfeó Valencià Infantil (OVI), coral que ens va acollir i l’orquestra d’Alboraia. El Palau de manera encertada va obrir només el pati de butaques, el qual es va omplir amb prop de 700 persones donant la sensació de tenir un ple absolut.
L’actuació de la coral la podem qualificar senzillament de genial. Va anar de menys a més, acabant de manera quasi explosiva amb la cançó “Isabel” que va arrencar del públic espontàniament uns aplaudiments que van allargar-se fins a vora els 5 minuts. La coral va mostrar un color de veu unificat i una afinació que tret de passatges puntuals es podria qualificar d’excel·lent i unes coreografies senzilles i a la vegada vistoses que no molestaven al públic ni a la qualitat vocal. Sens dubte, va estar a l’alçada de l’OVI, segurament una de les millors corals de València, amb qui al final del concert va cantar la cançó de “Tot Passa” dirigits per Josep Lluís Valldecabres.
La intervenció va començar amb dubtes respecte del volum de veu en les cançons que feien a capella “Les fulles del Momigi” i “Duerme negrito”. Els dubtes van desapareixer definitivament amb “Tutira Manga” una cançó popular maorí. A partir d’aquesta cançó, la coral es va creixer, semblava una altra, el volum de veu es va multiplicar, les coreografies es van portar a terme a la perfecció, i les diferents solistes Alba Sánchez, Andrea de la Fuente, Paula Camp, Mireia Soriano, Mariona Collell que van cantar al llarg de les cançons van estar perfectes i sense dubtesen les intervencions. Amb “Oh Happy day” el públic va aplaudir de manera espontània. Especialement vistoses van estar les coreografies de “Singing all toghether” i la de “Doeba” i per acabar d’arrodonir la intervenció van acabar amb “Isabel” de manera impecable on el públic va aplaudir amb ganes i es van poder sentir alguns bravos
Segurament aquest concert quedarà en el record dels seus membres per tota la vida, pel resultat final, pels nervis de cantar davant d’un públic tan nombrós i per totes les sensacions viscudes durant aquelles hores prèvies al concert i durant el concert. Sens dubte la CORAL IES Sentmenat va fer un dels millors concerts en els seus 9 anys d’història.

Un moment del concert al Palau
Viatge a València
Les últimes informacions i dades del viatge a València són les següents:
Sortida el dissabte 24 de setembre a les 7.30 del parquing de l’institut, direcció València. Esmorzarem en ruta. L’arribada a València serà sobre les 12.30, quan ens faran una visita guiada per la ciutat. A les 14.00 anirem al punt de trobada a la Plaça del Bisbe Amigó, i allà dinarem de pica pica amb l’altra coral i farem les presentacions. Després cada cantaire anirà amb la seua família d’acollida. Diumenge a les 9.30 quedarem al Palau de la Música, per carregar l’equipatge al bus, i fer una petita prova de so. Després del concert nirem caminant a un restaurant a la Plaça del Negrito, on dinarem totes dues corals. A les 17.00 està prevista la tornada i arribar sobre les 22.00 a Sentmenat.
A documents podeu trobar més informacions, números de telèfon, pla d’activitats, i telèfons de les famílies d’acollida.
Proves per a entrar en la Coral
Qualsevol interessat a entrar a la coral ha de dirigir-aquí, i posar-se en contacte amb el director per concertar un dia i una hora per fer una prova de veu i oïda.
Divendres dia 23 de setembre a les 11.30 es faran proves a l’aula de música de l’escola Can Sorts per a aquells de 6è que es vulguin apuntar a la coral.
La prova consistirà en una petita comprovació de veu i d’afinació. Durarà uns 5 minuts.
Començament dels assajos del concert de València
Comencem els assajos per a preparar el concert al Palau de la Música de València el proper dimecres dia 7 de setembre a les 12.00. Al calendari de l’agenda podeu veure quins dies son els 7 assajos que hi ha per preparar aquest concert.
Més endavant se us informarà de quan seran les proves per a les noves incorporacions.
Concert de final de curs a Cal Milionari
El proper divendres dia 17 de juny a les 20.30 la coral farà el seu habitual concert de final de curs als jardins de Cal Milionari.
Concert a València al setembre
La coral farà un viatge al setembre, on ha estat convidada per l’Orfeó Valencià Infantil, amb la qual farà un intercanvi. Allí participarà el diumenge dia 25 en un concert benèfic en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, juntament amb l’OVI i una orquestra, on cada formació participarà per separat.
Podeu escoltar a l’OVI i veure on cantarem al setembre.
Colònies i concert a l’abril.
La coral anirà el proper cap de setmana 9 i 10 d’abril juntament amb la Coral Sant Esteve de Castellar a la casa de colònies Escola de Camp de Ramió a Fogars de la Selva. Allí, totes dues corals muntarem algunes cançons conjuntament per cantar-les següent el diumenge dia 17 d’abril a les 12.30 en un concert que farem a la Societat Coral de Sentmenat les dues corals.
L’arribada a la casa de colònies serà dissabte dia 9 d’abril a les 16.30, en cotxes particulars. La tornada a Sentmenat serà diumenge dia 10 d’abril a les 13.30, també en cotxes particulars. Si hi ha cap cantaire que no té com anar que contacti amb l’associació per buscar-li un cotxe amb qui anar. A la casa de colònies soparem dissabte i esmorzarem diumenge, i caldrà portar sac de dormir o llençols i tovalloles. Podeu consultar el plànol o el web de la casa de colònies per saber com arribar-hi, així com altres dades d’interès.
PLA D’ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA A LA CASA DE COLÒNIES.
2015
RETAULE DE NADAL
Divendres dia 18 de desembre a les 20.15
Com cada any des de 2009, la coral farà el seu tradicional Retaule de Nadal. La data serà la de cada any, l’últim divendres abans de la nit de Nadal, que aquest any serà dia 18 de desembre a les 20:15. El lloc serà també el de sempre, l’església de Sant Menna. A més aquest any la coral comptarà amb la col·laboració de l’excel·lent pianista Nora Girbau Llonch que acompanyarà en gran part del concert. El Retaule d’aquest any estarà format per nadales i música religiosa, especialment de compositors anglesos.
A més del Retaule la coral farà com ja és tradició una sèrie de concerts i cantades de nadales per Sentmenat. Els concerts i actuacions de Nadal que farà la coral al mes de desembre són:
- Dimecres dia 16 de desembre a les 11.00 a la sala de plens de l’ajuntament, concert de Nadal.
- Dijous dia 17 de desembre a les 11:00 a l’escola bressol Sentmenuts, cantada de nadales per als petits de Sentmenat.
- Divendres dia 18 de desembre a les 20.15 RETAULE DE NADAL a l’església de Sant Menna, amb la col·laboració de la pianista Nora Girbao.
- Dilluns dia 21 de desembre a les 11.00, cant de nadales a l’escola Can Sorts.
Proves
Qualsevol interessat a entrar a la coral ha de dirigir-aquí, i posar-se en contacte amb el director per concertar un dia i una hora per fer una prova de veu i oïda.
Dimarts que ve dia 22 de setembre a les 12.30 es faran proves a l’escola Can Sorts per a aquells de 6è que es vulguin apuntar a la coral. Quan acabin les classes faran la prova a l’aula de música.
Els de 1r d’ESO de l’institut aniran fent proves al llarg de la setmana en el mateix institut.Si algú està interessat, que es posi en contacte amb en Sergi.
La prova consistirà en una petita comprovació de veu i d’afinació. Durarà uns 5 minuts.
Inici dels assajos del nou curs:
Els assajos de la coral del nou curs 15-16 començaran el proper dimecres dia 23 de setembre a les 17.00. Com sempre la coral continuarà fent els assajos dilluns i dimecres de 17.00 a 18.15. Més endavant s’anunciarà quan seran les proves per les noves incorporacions.
El divendres 21 de juny a les 20.30 farem el tradicional concert de fi de curs a Cal Milionari. Cartell concert a Milionari
Després del concert farem per als membres de l’associació un pica pica de comiat. Pot consultar a documents en quin grup està assignats.
Viatge a Borriana el 19, 20 i 21 de juny
El cap de setmana del 19 al 21 de juny anirem d’intercanvi amb la Coral Jove Borrianenca.
Dissabte dia 20 farem un concert les dues corals.
Trobareu tota la informació respecte del viatge a documents, i també trobarà informació al web de la Coral Jove Borrianenca, sobre horaris i planificació del cap de setmana.