La Coral

Currículum de la Coral

La CORAL IES SENTMENAT naix en 2007 per iniciativa del departament de MÚSICA de l’institut Sentmenat, format aleshores per Sergi Edo i Marta Ruiz.

Sota la direcció de Sergi Edo Tatay, la coral és una formació d’unes 30-35 veus blanques d’entre 10 i 17 anys, la gran part alumnes de l’Institut Sentmenat i de l’Escola Can Sorts destacats en la matèria de música i que han passat una prova de veu i d’oïda.

Retaule 2013

Retaule 2013

Ha fet concerts per diferents llocs de Catalunya com ara Sabadell, Esplugues, Barcelona, La Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Malgrat de Mar, Ripollet, Girona, La Llagosta entre d’altres i en teatres tan importants com el Palau de la Música de València, La Faràndula de Sabadell, Teatre-Auditori de Ripollet, Teatre El Goula de Begues el Teatre Sala de Concerts de Llíria de la Banda Unió Musical de Llíria, o el Teatre Payá de Borriana. També ha realitzat concerts fora de Catalunya com ara València, Encamp (Andorra), Borriana (Castelló), Dénia (Alacant) , Llíria (València), Sausset les Pins (França)

Ha col·laborat amb diferents orquestres com l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria (València) sota la direcció d’Hilari Garcia Gàzquez amb qui va estrenar la Cantata “L’Encantada” del compositor Valencià Vicent Sanchis per a soprano, cor infantil i orquestra, i amb l’Orquestra Felip Pedrell de Barcelona sota la direcció d’Isabel Vila.

En 2010 participà en Dénia en l’estrena de l’obra “Ací s’acaba tot” per a Cor de veus blanques i instrumental Orff del compositor valencià Juan Vidal.

Actualment la CORAL IES SENTMENAT és una associació que a més té el suport i col·laboració de l’Institut SENTMENAT, l’AMPA de l’Iinstitut Sentmenat, i l’Ajuntament de Sentmenat, i està federada en el SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya).

currículum de la coral i el director 2014