Curriculum del director

Sergi Edo Tatay, director.

Compagina la seva tasca com a professor de música a l’Institut de Sentmenat amb la direcció de la CORAL IES del CORO de Sentmenat i de la Coral Cants al vent de Sabadell.

Naix a València, on obtingué la Llicenciatura en Química a la Universitat de València, el títol de Violí en el conservatori “José Iturbi” de València ampliant amb classes de cant i piano. És Llicenciat en Ciències i Història de la Música per la Universitat de la Rioja i ha ampliat els seus estudis musicals amb classes d’armonia, contrapunt, anàlisi musical i composició amb la compositora cubana Magaly Ruiz Lastres. Ha realitzat diferents cursos de direcció coral i direcció orquestral amb directors com Cristóbal Soler, Daniel Antolí, Gemma Tatay, Oriol Castanyer, Jaume Sala entre d’altres,  així com tallers corals amb Laszlo Heltay o John Rutter. 

Ha sigut membre de diferents cors de la ciutat de València com la Coral infantil “Joan Baptista Comes”, l’Orfeó Valencià, Cor de la Generalitat Valenciana (el cor professional d’aquesta ciutat) i cors Catalans com el Cor d’amics de l’òpera de Sabadell o el Cor Impromptu. Ha tocat el violí de manera habitual en orquestres Valencianes i Catalanes com ara l’orquestra del conservatori “José Iturbi”, “Orquestra Clàssica Setabense”, “Orquestra de la Universitat de Barcelona”, “Orquestra Barcelona Filarmonia”, així com col·laboracions puntuals en altres orquestres. En la seva etapa d’interpret de música coral o d’orquestra ha estat dirigit per directors com Ricardo Mutti, Franz-Paul Decker, Enrique Garcia Navarro, Miguel Ángel Gómez Martínez, Elio Orciuolo, Daniel Gil de Tejada, Daniel Antolí, Josep Lluis Valldecabres …

Curriculum de la coral i el director 2014 en pdf curriculum de la coral i el director 2014 en word

Currículum coral

Canta amb nosaltres