Currículum Coral

La CORAL IES SENTMENAT naix en 2007 per iniciativa del departament de MÚSICA de l’institut Sentmenat, format aleshores per Sergi Edo i Marta Ruiz.

Sota la direcció de Sergi Edo Tatay, la coral és una formació d’unes 30-34 veus blanques d’entre 11 i 17 anys, la gran part alumnes de l’Escola Can Sorts i alumnes i exalumnes de l’Institut Sentmenat, destacats en la matèria de música i que han passat una prova de veu i d’oïda.

Retaule 2013

Retaule 2013

Ha fet concerts per diferents llocs de Catalunya com ara Sentmenat, Sabadell, Esplugues, Barcelona, Castellar del Vallès, La Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Malgrat de Mar, Ripollet, Girona, La Llagosta entre d’altres, i fora de Catalunya com ara Saragossa, València, Encamp (Andorra), Borriana (Castelló), Dénia (Alacant) , Llíria (València), Sausset les Pins (França). Ha cantat en auditoris tan importants com El Palau de la música de València, La Faràndula de Sabadell, Teatre-Auditori de Ripollet, el Teatre Sala de Concerts de Llíria de la Banda Unió Musical de Llíria, Teatre El Goula de Begues, o el Teatre Payá de Borriana

Ha col·laborat amb formacions orquestrals com ara l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria (València) sota la direcció d’Hilari Garcia Gàzquez i amb l’orquestra Felip Pedrell de Barcelona sota la direcció d’Isabel Vila.

Recentment, al novembre de 2017 ha fet un concert a la ciutat de Saragossa a l’església de l’Hospital Nuestra señora de Gracia, convidats per la secció juvenil de la Coral Locus Amoenus d’aquesta ciutat.

En maig de 2017 va participar en les dues cantates del 50 niversari del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) juntament amb 2000 cantaires de tot Catalunya, al Palau Sant Jordi de Barcelona, i sota la direcció de Josep Vila i Casañas i de Josep Prats.

palau-de-la-mc3basica-de-valc3a8ncia.jpg

Palau de la música de València, setembre 2016

En setembre de 2016 la coral va actuar en solitari durant la primera part d’un concert al Palau de la música de València convidada per l’Orfeó Valencià Infantil.

Va estrenar la cantata “L’Encantada” de Vicent Sanchis per a soprano, cor infantil i orquestra a la ciutat de Llíria (València) en maig 2011.

En 2010 participà en Dénia en l’estrena de l’obra “Ací s’acaba tot” per a Cor de veus blanques i instrumental Orff del compositor Juan Vidal.

Actualment la CORAL IES SENTMENAT, és membre del SCIC, i és una associació que a més té el suport i col·laboració de l’Institut SENTMENAT, i l’AMPA de l’Iinstitut Sentmenat.

Currículum director

Canta amb nosaltres

Anuncis